Hitta åkeri i Kalmar

Annons:
I orten Kalmar finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 10 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kalmar. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kalmar som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Kalmar län som ligger nära dig som bor i Kalmar. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kalmar hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kalmar så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kalmar så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kalmar. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kalmar och eventuellt även i närliggande städer i Kalmar län.

Åkeri i Kalmar

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kalmar vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Aktiebolaget Bröderna Höglund Agency
Barlastplan 4
392 31 Kalmar


Harby Åkeri AB
Tomtebyholm 658
395 91 KALMAR


Jonas Kranbilar AB
Franska v. 30
393 56 Kalmar


Kims Förvaltnings AB
Esplanaden 23 B
392 34 KALMAR


Mörefrakt AB
Adelg. 5 C
393 50 Kalmar


Ostkustens Trädgårdsservice AB
Rigav. 6
393 56 Kalmar


Porsefjords Åkeri AB
Håmmeg. 2
392 47 KALMAR


Rolf Jeanssons Åkeri AB
Fransdalsv. 12
393 65 Kalmar


Zetax Media AB
N. Långg. 51
392 31 Kalmar


Östschakt Ekonomisk Förening
Husängsv. 11
392 39 Kalmar

Annons:

Transportfirmor i Kalmar

Många av de olika åkerierna i Kalmar från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kalmar kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kalmar

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kalmar

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kalmar innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kalmar så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kalmar kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kalmar.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kalmar som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.