Hitta åkeri i Kågeröd

Annons:
I orten Kågeröd finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kågeröd. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kågeröd som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Skåne län som ligger nära dig som bor i Kågeröd. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kågeröd hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kågeröd så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kågeröd så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kågeröd. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kågeröd och eventuellt även i närliggande städer i Skåne län.

Åkeri i Kågeröd

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kågeröd vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Lotsbolaget I Skåne, AB
Simmelsberga 2172
268 76 KÅGERÖD


Svensson, Erik Sixten
Tycho Braheg. 15
268 77 Kågeröd

Annons:

Transportfirmor i Kågeröd

Många av de olika åkerierna i Kågeröd från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kågeröd kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kågeröd

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kågeröd

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kågeröd innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kågeröd så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kågeröd kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kågeröd.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kågeröd som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.