Hitta åkeri i Vedum

Annons:
I orten Vedum finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 11 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Vedum. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Vedum som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Vedum. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Vedum hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Vedum så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Vedum så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Vedum. Det finns flera olika åkerier att välja på i Vedum och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Vedum

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Vedum vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bengt Norrmans Åkeri AB
Vidhemsg. 6
534 60 VEDUM


Botberga Åkeri AB
Bitterna Botberga 4
534 61 Vedum


Erikssons Åkeri, Kjell
Fornminnesg. 2
534 60 VEDUM


Färjenäs Fjärrtransport B. Lindskog
Vedum Nyhem
534 61 Vedum


Jst Express AB
Järnvägsg. 12
534 60 VEDUM


Kajs Åkeri
Bitterna Östergården 2
534 61 Vedum


Linnabäcken Spedition AB
Larvsv. 13
534 60 VEDUM


Lj Transport, Leif Johansson
Fornminnesg. 14
534 60 VEDUM


Nova Ventis AB
Fornminnesg. 3
534 60 VEDUM


Stefotrans AB
Vedum Hampabacken
534 61 Vedum


Vedum Åkeri AB
Elingsv. 25
534 60 VEDUM

Annons:

Transportfirmor i Vedum

Många av de olika åkerierna i Vedum från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Vedum kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Vedum

Vedum är en tätort i Vara kommun i Västergötland. Laske-Vedums kyrka ligger i norra delen av tätorten. De två mest kända företagen på orten startade under tidigt 1900-tal: Vedum Kök & Bad AB och Vedums Chark.

Yta: 106,67 hektar
Invånarantal: 926, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Vedum

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Vedum innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Vedum så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Vedum kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Vedum.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Vedum som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.