Hitta åkeri i Uddevalla

Annons:
I orten Uddevalla finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 13 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Uddevalla. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Uddevalla som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Uddevalla. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Uddevalla hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Uddevalla så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Uddevalla så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Uddevalla. Det finns flera olika åkerier att välja på i Uddevalla och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Uddevalla

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Uddevalla vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Arnold Johanssons Åkeri AB
Gerles v. 1
451 55 Uddevalla


Bolins Maskintransport AB
Svinbohult 180
451 93 Uddevalla


Jh Autoinvest AB
Brunnemyrsv. 6
451 55 Uddevalla


Kempe Entreprenad, D
Herrestads Åker 118
451 94 UDDEVALLA


Kurt-Jerrys Åkeri AB
Skredsviks Finnsland 104
451 95 Uddevalla


Laneryrs Transport AB
Björbäcksv. 4 B
451 55 Uddevalla


LastväxlarCarlsson AB
Kasebuane 119
451 93 Uddevalla


Mila Åkeri AB
Magisterv. 19
451 77 Uddevalla


Olsson, Lars
Kopperöd 368
451 93 Uddevalla


PL Fraktservice AB
Kurödsv. 10
451 55 Uddevalla


Salekärrs Trafikskola AB
Skalbanksv. 8
451 55 Uddevalla


Tanums Åkeri AB
Kasebergsv. 3
451 55 Uddevalla


Uddevalla Lastbilcentral AB
Bräckev. 2
451 55 Uddevalla

Annons:

Transportfirmor i Uddevalla

Många av de olika åkerierna i Uddevalla från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Uddevalla kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Uddevalla

Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Yta: 1 691,76 hektar
Invånarantal: 31212, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Uddevalla

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Uddevalla innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Uddevalla så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Uddevalla kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Uddevalla.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Uddevalla som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.