Hitta åkeri i Öckerö

Annons:
I orten Öckerö finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Öckerö. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Öckerö som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Öckerö. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Öckerö hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Öckerö så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Öckerö så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Öckerö. Det finns flera olika åkerier att välja på i Öckerö och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Öckerö

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Öckerö vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Anderssons Åkeri AB, Lars Jonas
Hockeyv. 3
475 31 ÖCKERÖ


Tord Olsson Åkeri
Backev. 25
475 31 ÖCKERÖ

Annons:

Transportfirmor i Öckerö

Många av de olika åkerierna i Öckerö från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Öckerö kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Öckerö

Öckerö är en tätort på Öckerö i Bohuslän och centralort i Öckerö kommun och kyrkby i Öckerö socken. Tätorten har exempelvis tandläkare, apotek, bank, post, systembolag, bibliotek och livsmedelsaffär. Det finns även hamn, kommunhus, ishall och skolor.

Yta: 242,42 hektar
Invånarantal: 3488, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Öckerö

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Öckerö innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Öckerö så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Öckerö kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Öckerö.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Öckerö som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.