Hitta åkeri i Lerum

Annons:
I orten Lerum finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Lerum. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Lerum som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Lerum. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Lerum hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Lerum så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Lerum så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Lerum. Det finns flera olika åkerier att välja på i Lerum och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Lerum

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Lerum vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Df Citybud AB
Jonas Helm Holding AB
Vennerstens Backe 11
443 38 LERUM


Kålkulla Åkeri AB
Edward Jacobs v. 12
443 32 LERUM


Logistik Experten i Göteborg AB
Göteborgsv. 3
443 30 LERUM

Annons:

Transportfirmor i Lerum

Många av de olika åkerierna i Lerum från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Lerum kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Lerum

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Lerum

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Lerum innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Lerum så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Lerum kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Lerum.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Lerum som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.