Hitta åkeri i Länghem

Annons:
I orten Länghem finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 5 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Länghem. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Länghem som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Länghem. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Länghem hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Länghem så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Länghem så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Länghem. Det finns flera olika åkerier att välja på i Länghem och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Länghem

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Länghem vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Gunnarsson, Bo
Kronogården 4
514 52 LÄNGHEM


Leif Gustafssons Åkeri
Hasselv. 3
514 44 Länghem


Lundberg, Steve
Hagag. 16
514 44 Länghem


Länghems Maskin & Transport AB
Ingestorp Fållare Äng 1
514 52 LÄNGHEM


Magnus Johanssons Åkeri I Länghem AB
Ömmesala 9
514 52 LÄNGHEM

Annons:

Transportfirmor i Länghem

Många av de olika åkerierna i Länghem från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Länghem kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Länghem

Länghem är en tätort i Tranemo kommun och kyrkbyn i Länghems socken i södra Västergötland. Länghem ligger cirka 25 km sydost om Borås och har bland annat textilindustri, metallindustri samt träindustri. I orten finns Länghems kyrka.

Yta: 102,97 hektar
Invånarantal: 989, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Länghem

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Länghem innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Länghem så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Länghem kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Länghem.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Länghem som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.