Hitta åkeri i Kungshamn

Annons:
I orten Kungshamn finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 8 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kungshamn. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kungshamn som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Kungshamn. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kungshamn hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kungshamn så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kungshamn så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kungshamn. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kungshamn och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Kungshamn

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kungshamn vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Carlssons Åkeri AB, Tord
Klippsjöv. 8
456 34 Kungshamn


Eazy Living I Bohuslän AB
Roparebacken 6
456 31 KUNGSHAMN


Ght Specialtransporter AB
Hogenäs Industriområde 28
Kungshamn


I Haglunds Åkeri AB
Cykelv. 6
456 33 KUNGSHAMN


Krickos Transporter & Logistik AB
Klippsjöv. 7
456 34 Kungshamn


Kungshamns Transportservice AB
Hogenäs Industriområde 35
456 91 KUNGSHAMN


Mk Trucking AB
Varvsg. 28
456 32 Kungshamn


Transsten I Skaraborg AB
Hästhovsstigen 6
456 34 Kungshamn

Annons:

Transportfirmor i Kungshamn

Många av de olika åkerierna i Kungshamn från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kungshamn kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kungshamn

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kungshamn

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kungshamn innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kungshamn så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kungshamn kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kungshamn.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kungshamn som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.