Hitta åkeri i Kungälv

Annons:
I orten Kungälv finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 5 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kungälv. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kungälv som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Kungälv. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kungälv hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kungälv så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kungälv så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kungälv. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kungälv och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Kungälv

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kungälv vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Johanssons Åkeri, Lennart
Masking. 4
442 40 Kungälv


Johnssons Åkeri, Ivan
Lingonv. 13
442 42 Kungälv


Rn Team Väst AB
Bilg. 9
442 40 Kungälv


Swenor Logistik AB
Wulffens Bilbärgning AB
Masking. 2
442 40 Kungälv

Annons:

Transportfirmor i Kungälv

Många av de olika åkerierna i Kungälv från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kungälv kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kungälv

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kungälv

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kungälv innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kungälv så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kungälv kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kungälv.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kungälv som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.