Hitta åkeri i Kinna

Annons:
I orten Kinna finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 6 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kinna. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kinna som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Kinna. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kinna hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kinna så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kinna så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kinna. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kinna och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Kinna

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kinna vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bo Nythe Firma
Berggränd 3
511 57 Kinna


Janéros Åkeri AB
Gärdesv. 1 D
511 57 Kinna


Kinna Budexpress AB
Häggåstrandsv. 11
511 41 KINNA


Markdistribution AB
0320 - 605 55Salong Change
Boråsv. 26 A
511 54 KINNA


Södra Skogsägarna Ek för
Kinnamarksv. 1
511 54 KINNA

Annons:

Transportfirmor i Kinna

Många av de olika åkerierna i Kinna från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kinna kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kinna

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kinna

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kinna innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kinna så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kinna kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kinna.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kinna som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.