Hitta åkeri i Kärna

Annons:
I orten Kärna finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 16 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kärna. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kärna som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Kärna. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kärna hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kärna så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kärna så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kärna. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kärna och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Kärna

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kärna vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

A Löfvings Åkeri AB
Göröd 190
442 72 Kärna


Alltransport I Harestad, AB
Hallbjörtorp 530
442 72 Kärna


Arne Boks Åkeri
Hermansby
442 73 KÄRNA


Eliassons Transport Och Entreprenad AB
Glose 180
442 73 KÄRNA


Elno Schakt & Transport AB
Dotorp 460
442 72 Kärna


Gattmer Transport AB
Torrebräcka 150
442 73 KÄRNA


Glose Väst Entreprenad AB
Glose 110
442 73 KÄRNA


Hisings-Backa Åkeri AB
Glöskär
442 73 KÄRNA


Ingemars Åkeri AB
Staby 520
442 72 Kärna


Kjellner Åkeri AB
Tronnum 280
442 73 KÄRNA


Kärna Kran & Transport AB
Glöskär 150
442 73 KÄRNA


Kärna Åkeri AB
Näckrosv. 5
442 70 Kärna


M K Teknik Och Transport AB
Staby 120
442 72 Kärna


Thomas Inger Kullberg AB
Glose 780
442 73 KÄRNA


Trimeko
Dotorp 240
442 72 Kärna


Ulf Stålnackes Transport AB
Glose 170
442 73 KÄRNA

Annons:

Transportfirmor i Kärna

Många av de olika åkerierna i Kärna från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kärna kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kärna

Kärna är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om centralorten Kungälv och cirka 22,5 km från Göteborg.

Yta: 45,20 hektar
Invånarantal: 430, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kärna

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kärna innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kärna så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kärna kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kärna.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kärna som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.