Hitta åkeri i Kållered

Annons:
I orten Kållered finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 5 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kållered. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kållered som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Kållered. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kållered hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kållered så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kållered så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kållered. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kållered och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Kållered

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kållered vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

B R B Transport AB
Ullas Lyckas v. 157
428 33 KÅLLERED


Bölets Bygg och Transport AB
Mor Annas v. 3
428 37 KÅLLERED


Kållereds Åkeri o. Bud
Bäckv. 20
428 33 KÅLLERED


Safari, Faraz
Lyckebov. 10
428 35 KÅLLERED


Starteam Sweden AB
G. Riksv. 2
428 32 Kållered

Annons:

Transportfirmor i Kållered

Många av de olika åkerierna i Kållered från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kållered kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kållered

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kållered

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kållered innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kållered så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kållered kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kållered.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kållered som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.