Hitta åkeri i Harestad

Annons:
I orten Harestad finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 3 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Harestad. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Harestad som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Harestad. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Harestad hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Harestad så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Harestad så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Harestad. Det finns flera olika åkerier att välja på i Harestad och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Harestad

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Harestad vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Kyrkeby Åkeri AB
Kornhall 190
442 74 HARESTAD


Ma Invest Göteborg AB
Heden 210
442 74 HARESTAD


Stålcrona Åkeri AB
Toreby Mosse 600
442 74 HARESTAD

Annons:

Transportfirmor i Harestad

Många av de olika åkerierna i Harestad från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Harestad kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Harestad

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Yta: 21 km2
Invånarantal: 951, år 2000

Pris för åkerier och transportfirmor i Harestad

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Harestad innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Harestad så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Harestad kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Harestad.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Harestad som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.