Hitta åkeri i Hålta

Annons:
I orten Hålta finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 9 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Hålta. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Hålta som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Hålta. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Hålta hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Hålta så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Hålta så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Hålta. Det finns flera olika åkerier att välja på i Hålta och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Hålta

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Hålta vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Anders Larsson
Vävra 440
442 95 HÅLTA


Christian & Linda Transport, AB
Kuskalundsv. 5
442 95 HÅLTA


G.L.E. Karlssons Kyltransporter AB
Ytter-restad
442 95 HÅLTA


Gto Handel & Transport AB
L. Risby 280
442 95 HÅLTA


Håkan Erikssons Åkeri AB
Mällgärde 140
442 95 HÅLTA


Kimmo Hackvall Åkeri
Mellan-restad 490
442 95 HÅLTA


Kungälvs Åkeri AB
S. Ekelöv 160
442 95 HÅLTA


Marbergs Åkeri HB
Hålta Annex 110
442 95 HÅLTA


Saldeco International AB
Kulperödsv. 19
442 95 HÅLTA

Annons:

Transportfirmor i Hålta

Många av de olika åkerierna i Hålta från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Hålta kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Hålta

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000

Pris för åkerier och transportfirmor i Hålta

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Hålta innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Hålta så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Hålta kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Hålta.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Hålta som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.