Hitta åkeri i Hajom

Annons:
I orten Hajom finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 3 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Hajom. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Hajom som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Hajom. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Hajom hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Hajom så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Hajom så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Hajom. Det finns flera olika åkerier att välja på i Hajom och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Hajom

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Hajom vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Gösta Svenssons Åkeriaktiebolag
Hjorttorp Nysäter
511 97 Hajom


Lundberg Sverige AB
Nödinge Kullagården
511 97 Hajom


P.G.C. Åkeri AB
Hjorttorp Hjorthöjden 3
511 97 Hajom

Annons:

Transportfirmor i Hajom

Många av de olika åkerierna i Hajom från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Hajom kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Hajom

Hajom är kyrkbyn i Hajoms socken och en ort i Marks kommuns västra del. I det lilla centrum som bildas av medeltidskyrkan från 1100-talet, Hajoms kyrka, och omkringliggande byggnader finns en mataffär samt ett "Ur & Skur" dagis.

Yta: 19 hektar
Invånarantal: 64, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Hajom

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Hajom innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Hajom så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Hajom kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Hajom.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Hajom som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.