Hitta åkeri i Göteborg

Annons:
I orten Göteborg finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 6 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Göteborg. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Göteborg som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Göteborg. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Göteborg hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Göteborg så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Göteborg så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Göteborg. Det finns flera olika åkerier att välja på i Göteborg och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Göteborg

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Göteborg vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

B Andersson & Co Åkeri AB
Fiskhamnsg. 2
414 58 GÖTEBORG


Hellbergs Åkeri Göteborg AB
Kårebog. 10
418 78 GÖTEBORG


KC Åkeri AB
Stenkolsg. 9
417 07 Göteborg


Lundby Åkeriet, AB
Åskvädersg. 5
418 34 GÖTEBORG


Nils Nilsson Åkeri AB
Lärjeåg. 9
415 25 Göteborg


Palmberg Johnny AB
Seglareg. 4
414 57 Göteborg

Annons:

Transportfirmor i Göteborg

Många av de olika åkerierna i Göteborg från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Göteborg kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Göteborg

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Göteborg innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Göteborg så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Göteborg kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Göteborg.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Göteborg som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.