Hitta åkeri i Floda

Annons:
I orten Floda finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 12 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Floda. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Floda som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Floda. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Floda hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Floda så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Floda så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Floda. Det finns flera olika åkerier att välja på i Floda och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Floda

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Floda vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Arne Kristenson Transport
Ekv. 2 E
448 33 Floda


Berghäll Transport AB
S. Nääsgränsv. 10
448 34 FLODA


Danab Thermotransport AB
Skallsjö Stommens väg
448 32 FLODA


Edvardsson, Ingemar
Skallsjö Prästv. 2
448 31 Floda


Intercamp
Åkerbärsv. 4
448 37 Floda


John Erlandssons Åkeri AB
Timotejv. 6
448 36 FLODA


Magnusson Åkeri AB, Ulf
Nolås-lenas v. 7
448 31 Floda


Mq Entreprenad AB
Pålstorpsv. 42
448 35 Floda


Mufix AB
Piros 1 AB
Lindskogsv. 11
448 33 Floda


Sakseter International AB
Lindskogsv. 11
448 33 Floda


Uddareds Express Service AB
Enbärsv. 63
448 37 Floda

Annons:

Transportfirmor i Floda

Många av de olika åkerierna i Floda från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Floda kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Floda

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Floda

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Floda innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Floda så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Floda kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Floda.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Floda som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.