Hitta åkeri i Borgstena

Annons:
I orten Borgstena finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 3 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Borgstena. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Borgstena som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Borgstena. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Borgstena hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Borgstena så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Borgstena så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Borgstena. Det finns flera olika åkerier att välja på i Borgstena och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Borgstena

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Borgstena vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Klostergärde Åkeri
Fagerås Klostergärde
513 97 Borgstena


Klostergärde Åkeri AB
Fagerås Klostergärde
513 97 Borgstena


Olle i Od Åkeri AB
Ängsv. 15
513 70 BORGSTENA

Annons:

Transportfirmor i Borgstena

Många av de olika åkerierna i Borgstena från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Borgstena kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Borgstena

Borgstena är en tätort i Borås kommun och kyrkbyn i Borgstena socken. Strax öster om tätorten ligger Borgstena kyrka. Boende i Borgstena uttalar ortsnamnet "Börscht". Företag från orten: Borgstena Textile, Vida Borgstena AB.

Yta: 68,80 hektar
Invånarantal: 386, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Borgstena

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Borgstena innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Borgstena så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Borgstena kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Borgstena.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Borgstena som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.