Hitta åkeri i Borås

Annons:
I orten Borås finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 8 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Borås. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Borås som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Borås. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Borås hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Borås så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Borås så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Borås. Det finns flera olika åkerier att välja på i Borås och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Borås

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Borås vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Borås Bilfrakt, AB
Ålandsg. 2
504 41 Borås


Budbolaget AB
Getängsv. 40
504 68 BORÅS


Flyttbilen i Borås AB
Kärrg. 6
504 41 Borås


KE Pall AB
033 - 26 91 12LBC Borås AB
Getängsv. 18
504 68 BORÅS


Nords Åkeri AB, Bengt
Seglorav. 34
504 64 BORÅS


Svensson Åkeri AB, Hasse
Gånghestersv. 140
507 65 BORÅS


Transportproffset i Borås AB
Ryssnäsg. 4
504 64 BORÅS

Annons:

Transportfirmor i Borås

Många av de olika åkerierna i Borås från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Borås kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Borås

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Borås

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Borås innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Borås så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Borås kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Borås.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Borås som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.