Hitta åkeri i Askim

Annons:
I orten Askim finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Askim. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Askim som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västra Götaland län som ligger nära dig som bor i Askim. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Askim hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Askim så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Askim så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Askim. Det finns flera olika åkerier att välja på i Askim och eventuellt även i närliggande städer i Västra Götaland län.

Åkeri i Askim

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Askim vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Legno Transport & Entreprenad AB
Hantverksv. 15
436 33 Askim


Roberts Båtkapell & Sufflettservice
Gjutegården 153
436 45 ASKIM


Savage Logistics AB
Högabergsv. 20
436 40 Askim


Suono Technology AB
Pilegården 2 A
436 35 Askim

Annons:

Transportfirmor i Askim

Många av de olika åkerierna i Askim från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Askim kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Askim

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Askim

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Askim innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Askim så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Askim kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Askim.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Askim som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.