Hitta åkeri i Västerås

Annons:
I orten Västerås finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 18 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Västerås. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Västerås som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västmanland län som ligger nära dig som bor i Västerås. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Västerås hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Västerås så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Västerås så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Västerås. Det finns flera olika åkerier att välja på i Västerås och eventuellt även i närliggande städer i Västmanland län.

Åkeri i Västerås

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Västerås vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Björklunds Bohagstransporter AB
Kokillg. 2
721 33 Västerås


BudXpress i Mälardalen AB
Pilg. 25 -29
721 30 VÄSTERÅS


CCA Transport & Städ AB
Elektrodg. 2 B
721 37 Västerås


Frenning & Son Åkeri AB, Michael
Tråddragarg. 10
723 37 Västerås


Hallstaberg AB
HALLSTABERG BJÖRKSTA
725 96 VÄSTERÅS


Hermans Schakt AB
Tunbytorpsg. 9
721 37 Västerås


Kraftdragarna AB
N. Seglarg. 15
721 32 VÄSTERÅS


RS Mek Västerås AB
Ödhumlag. 15
723 55 Västerås


Schenker AB
Hällag. 7
721 03 VÄSTERÅS


Sjöquist Åkeri AB, Ulf
BOLLSTA TORTUNA
725 96 VÄSTERÅS


Stadsbuds 2:an AB
Batterig. 6
721 37 Västerås


Thomas Wrethman Åkeri AB
Kålbo 1
725 96 VÄSTERÅS


Vestmannalast AB
Hällag. 3
721 34 VÄSTERÅS


Västerås Distribution AB
Hällag. 3
721 34 VÄSTERÅS


Västerås Expressbyrå AB
Kungsängsg. 7
722 10 Västerås


Västerås Flyttningsbyrå
Stenbyg. 6
721 36 VÄSTERÅS


Ytterhälla Transport AB Jan Thunberg
Stålverksg. 66
724 77 VÄSTERÅS


m4 gruppen AB
Kraftlinjeg. 14
721 36 VÄSTERÅS

Annons:

Transportfirmor i Västerås

Många av de olika åkerierna i Västerås från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Västerås kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Västerås

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Västerås

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Västerås innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Västerås så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Västerås kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Västerås.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Västerås som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.