Hitta åkeri i Salbohed

Annons:
I orten Salbohed finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 5 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Salbohed. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Salbohed som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västmanland län som ligger nära dig som bor i Salbohed. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Salbohed hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Salbohed så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Salbohed så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Salbohed. Det finns flera olika åkerier att välja på i Salbohed och eventuellt även i närliggande städer i Västmanland län.

Åkeri i Salbohed

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Salbohed vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Hagmans Åkeri i Salbohed AB
Genv. 11
733 63 Salbohed


Sörhåks Gramaljer AB
Hassmyra 176
733 63 Salbohed


Sörsalbo Åkeri AB
Sandv. 1
733 63 Salbohed


T Vepsä Transport AB
Örsingsbo 114
733 63 Salbohed


Vio-Len Transport
Gussjö 161
733 63 Salbohed

Annons:

Transportfirmor i Salbohed

Många av de olika åkerierna i Salbohed från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Salbohed kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Salbohed

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Salbohed

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Salbohed innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Salbohed så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Salbohed kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Salbohed.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Salbohed som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.