Hitta åkeri i Sala

Annons:
I orten Sala finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 13 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Sala. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Sala som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västmanland län som ligger nära dig som bor i Sala. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Sala hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Sala så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Sala så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Sala. Det finns flera olika åkerier att välja på i Sala och eventuellt även i närliggande städer i Västmanland län.

Åkeri i Sala

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Sala vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bröderna Larssons Åkeri, Göran och K-E Larsson H
Hyttg. 11
733 31 Sala


Harrysons Transport
Broddbo Petterslund 131
733 97 Sala


Jema Frakt, AB
Hemdalsv. 5
733 93 Sala


Lindmans Åkeri
Norrbäck Björkliden 147
733 92 SALA


Lånsta Gård & Åkeri AB
Lånsta 120
733 94 SALA


MLT
Fabriksg. 13
733 39 Sala


PK:s Gods & Pressfrakt AB
Tingvastbo 140
733 93 Sala


Peter Norling Entreprenad I Sala AB
Fridhemsg. 8
733 39 Sala


Sala Lack & Teknik AB
Fabriksg. 8
733 39 Sala


Silverstadens Åkeri AB
Polhemsg. 78
733 32 SALA


Skuggans Åkeri AB
Krokusg. 32
733 37 Sala


Sörbäck Åkeri AB
Sörbäck 126
733 92 SALA


Transport & Maskin I Mälardalen AB
Kungsängsg. 5 B
733 32 SALA

Annons:

Transportfirmor i Sala

Många av de olika åkerierna i Sala från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Sala kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Sala

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Sala

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Sala innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Sala så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Sala kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Sala.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Sala som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.