Hitta åkeri i Kolbäck

Annons:
I orten Kolbäck finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 7 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kolbäck. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kolbäck som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västmanland län som ligger nära dig som bor i Kolbäck. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kolbäck hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kolbäck så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kolbäck så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kolbäck. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kolbäck och eventuellt även i närliggande städer i Västmanland län.

Åkeri i Kolbäck

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kolbäck vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Br Svanströms Åkeri AB
V. Åvägen 5
734 51 KOLBÄCK


Erik Svanströms Åkeri AB
V. Åvägen 5
734 51 KOLBÄCK


Flisfrakt i Köping AB
070 - 540 03 01Kolbäcks Åkeri AB
Ö. Åvägen 15
734 50 Kolbäck


Last & Transport Kaj Thomsen AB
Oxelby 14
734 93 KOLBÄCK


Strömsholms Åkeri AB
021 - 32 86 00Thomas Hedströms Åkeri AB
Bergsg. 30
734 51 KOLBÄCK

Annons:

Transportfirmor i Kolbäck

Många av de olika åkerierna i Kolbäck från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kolbäck kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kolbäck

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kolbäck

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kolbäck innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kolbäck så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kolbäck kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kolbäck.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kolbäck som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.