Hitta åkeri i Sundsvall

Annons:
I orten Sundsvall finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 15 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Sundsvall. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Sundsvall som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västernorrland län som ligger nära dig som bor i Sundsvall. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Sundsvall hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Sundsvall så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Sundsvall så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Sundsvall. Det finns flera olika åkerier att välja på i Sundsvall och eventuellt även i närliggande städer i Västernorrland län.

Åkeri i Sundsvall

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Sundsvall vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

All-tjänst Expressfirma
Borrv. 4
853 50 SUNDSVALL


Engbloms Åkeri AB
Videgränd 4
852 34 Sundsvall


Gastransporter i Norrland AB
Fyrspannsv. 4
857 52 SUNDSVALL


Högbergs Svets & Plåtslageri AB
Lasarettsv. 15
856 43 Sundsvall


J E G Åkeri AB
Kolsta 207
855 90 SUNDSVALL


Kooperativet M T U Ek. För.
070 - 553 80 65LK Transport
Korstabergsv. 22
856 34 Sundsvall


Linjegods i Sundsvall AB
Kolv. 14
852 29 Sundsvall


Midvac Transport AB
Kolv. 27
852 29 Sundsvall


Nilsson Nils AB
060 - 56 65 39Sundfrakt AB
Norra v. 30
851 22 Sundsvall


Tidningstransport AB
S. Allén 47
852 39 SUNDSVALL


Timrå Expressbyrå AB
Arbetsledarv. 4
857 53 Sundsvall


Österlunds Åkeri, Bernt
Silje 148
855 90 SUNDSVALL


Östlunds Åkeri AB, Eugén
Strömbergsg. 4
856 31 SUNDSVALL

Annons:

Transportfirmor i Sundsvall

Många av de olika åkerierna i Sundsvall från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Sundsvall kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Sundsvall

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Sundsvall

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Sundsvall innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Sundsvall så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Sundsvall kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Sundsvall.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Sundsvall som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.