Hitta åkeri i Söråker

Annons:
I orten Söråker finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 6 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Söråker. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Söråker som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västernorrland län som ligger nära dig som bor i Söråker. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Söråker hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Söråker så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Söråker så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Söråker. Det finns flera olika åkerier att välja på i Söråker och eventuellt även i närliggande städer i Västernorrland län.

Åkeri i Söråker

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Söråker vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Förartjänst i Söråker
Sörviksg. 11
860 35 Söråker


Gastransporter i Norrland AB
Märrgård 203
860 35 Söråker


L. Lundbergs Bud & Transporter i Timrå AB
Hamnv. 3 A
860 35 Söråker


Söråkers Åkeri & Entreprenad AB
Strandviksg. 4
860 35 Söråker


Tommy Söderströms Åkeri
Storholmen 200
860 35 Söråker


Östen Jonassons Åkeri AB
Duvedsv. 21
860 35 Söråker

Annons:

Transportfirmor i Söråker

Många av de olika åkerierna i Söråker från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Söråker kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Söråker

Söråker, lokalt även känt som Löta, är en tätort i Timrå kommun. Söråker ligger strax öster om Sundsvall-Timrå Airport. Här finns Ebeneserkyrkan.

Yta: 507,89 hektar
Invånarantal: 2312, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Söråker

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Söråker innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Söråker så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Söråker kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Söråker.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Söråker som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.