Hitta åkeri i Sollefteå

Annons:
I orten Sollefteå finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 7 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Sollefteå. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Sollefteå som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västernorrland län som ligger nära dig som bor i Sollefteå. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Sollefteå hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Sollefteå så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Sollefteå så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Sollefteå. Det finns flera olika åkerier att välja på i Sollefteå och eventuellt även i närliggande städer i Västernorrland län.

Åkeri i Sollefteå

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Sollefteå vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

E-Frakt i Sollefteå AB
Murarv. 5
881 50 Sollefteå


JFS Maskin AB
Östnyland 309
881 93 SOLLEFTEÅ


Nordic Moving AB
Skärvstav. 72
881 33 SOLLEFTEÅ


Oscarsson Åkeri AB
Lägerv. 1
881 51 SOLLEFTEÅ


Stenslökken åkeri AB
Hallstag. 7
881 30 Sollefteå


Sundfrakt AB
Soldatv. 1
881 40 SOLLEFTEÅ


Ångman transport AB, J
Ed 212
881 94 Sollefteå

Annons:

Transportfirmor i Sollefteå

Många av de olika åkerierna i Sollefteå från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Sollefteå kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Sollefteå

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Sollefteå

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Sollefteå innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Sollefteå så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Sollefteå kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Sollefteå.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Sollefteå som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.