Hitta åkeri i Själevad

Annons:
I orten Själevad finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 8 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Själevad. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Själevad som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västernorrland län som ligger nära dig som bor i Själevad. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Själevad hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Själevad så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Själevad så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Själevad. Det finns flera olika åkerier att välja på i Själevad och eventuellt även i närliggande städer i Västernorrland län.

Åkeri i Själevad

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Själevad vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

A Nordins Åkeri AB
Happstav. 48
894 91 SJÄLEVAD


AB Örnsköldsviks Oljetransport
Svedjev. 16
894 35 SJÄLEVAD


Botnia Betong Transport AB
Betongv. 9
894 35 SJÄLEVAD


Ernst Berglund M.E.F.
Öresv. 20
894 30 Själevad


H&S Nordins Åkeri i Moliden AB
Västerhusänget 307
894 91 SJÄLEVAD


Mikael Perssons Åkeri
Boställsv. 10
894 31 SJÄLEVAD


Sellgren & Söner Åkeri AB, N E
Västerhusänget 220
894 91 SJÄLEVAD


ÖTT i Örnsköldsvik AB
070 - 663 60 20


Annons:

Transportfirmor i Själevad

Många av de olika åkerierna i Själevad från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Själevad kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Själevad

Själevad är kyrkbyn i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun, belägen 6 kilometer väster om Örnsköldsviks stadskärna. Orten är en av de äldsta i nolaskogsområdet.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris för åkerier och transportfirmor i Själevad

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Själevad innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Själevad så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Själevad kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Själevad.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Själevad som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.