Hitta åkeri i Överhörnäs

Annons:
I orten Överhörnäs finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 8 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Överhörnäs. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Överhörnäs som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västernorrland län som ligger nära dig som bor i Överhörnäs. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Överhörnäs hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Överhörnäs så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Överhörnäs så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Överhörnäs. Det finns flera olika åkerier att välja på i Överhörnäs och eventuellt även i närliggande städer i Västernorrland län.

Åkeri i Överhörnäs

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Överhörnäs vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bröderna Westmans Åkeri, HB
Hörnäsv. 71
894 40 överhörnäs


Farmartjänst Nolaskog Ek för
Hörnäsv. 23
894 40 överhörnäs


Komnäs Åkeri, Arne Östman
Komnäs 100
894 93 överhörnäs


Lars Erikssons Åkeri
Gärdal 318
894 93 överhörnäs


MS Maskin & Åkeri AB
Gärdal 145
894 93 överhörnäs


Peter M Bergström Entreprenad AB
Haffsta 235
894 93 överhörnäs


Sjölander, MS Maskin & Åkeri AB, Mats
Gärdal 145
894 93 överhörnäs


Sjöqvist Transport AB, Magnus
Skifferv. 4
894 40 överhörnäs

Annons:

Transportfirmor i Överhörnäs

Många av de olika åkerierna i Överhörnäs från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Överhörnäs kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Överhörnäs

Överhörnäs är en tätort i Örnsköldsviks kommun, en mil söder om staden Örnsköldsvik, nära E4:an.

Yta: 238,74 hektar
Invånarantal: 603, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Överhörnäs

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Överhörnäs innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Överhörnäs så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Överhörnäs kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Överhörnäs.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Överhörnäs som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.