Hitta åkeri i Liden

Annons:
I orten Liden finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 9 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Liden. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Liden som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västernorrland län som ligger nära dig som bor i Liden. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Liden hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Liden så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Liden så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Liden. Det finns flera olika åkerier att välja på i Liden och eventuellt även i närliggande städer i Västernorrland län.

Åkeri i Liden

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Liden vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Backberg & Son Entreprenad, HB
Åsen 108
860 41 LIDEN


C Lindahl Åkeri Holm AB
Anundgård 111
860 41 LIDEN


Hultmans Transport AB, Benny
Hällingen 131
860 41 LIDEN


K Norling Mark & Transport AB
Anundgård 205
860 41 LIDEN


Norlings Mark & Trä
Anundgård 205
860 41 LIDEN


Norrlindsjö Gods & Personbefordran AB
Anundgård 205
860 41 LIDEN


Ola Vesterlunds Åkeri AB
Österström 130
860 41 LIDEN


Olofssons Åkeri
Vallsjöv. 7
860 41 LIDEN


XJ Entreprenad AB
Sunnås 123
860 41 LIDEN

Annons:

Transportfirmor i Liden

Många av de olika åkerierna i Liden från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Liden kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Liden

Liden är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Lidens socken belägen cirka 45 kilometer nordväst om Sundsvall, vid Indalsälven.

Yta: 64,78 hektar
Invånarantal: 254, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Liden

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Liden innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Liden så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Liden kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Liden.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Liden som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.