Hitta åkeri i Långsele

Annons:
I orten Långsele finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 9 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Långsele. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Långsele som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västernorrland län som ligger nära dig som bor i Långsele. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Långsele hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Långsele så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Långsele så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Långsele. Det finns flera olika åkerier att välja på i Långsele och eventuellt även i närliggande städer i Västernorrland län.

Åkeri i Långsele

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Långsele vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bäckaskogs Åkeri AB
Österforse 160
882 91 Långsele


Gunnar Olsson Hästtransporter AB
Mon 102
882 91 Långsele


Hedström Sven, Åkeri AB
S. Åbacken 150
882 91 Långsele


Lindströms Åkeri AB
Österforse 147
882 91 Långsele


Långsele Trafikövningsplats, AB
Näs 258
882 91 Långsele


Olsson i Långsele Åkeri AB, Bo
Villav. 25
882 50 LÅNGSELE


S-A Sundin Säkerhetsrådgivare Farligt Gods
S. Järnvägsg. 16
882 40 Långsele


TL Åkeri AB
Österforse 307
882 91 Långsele


Åkeri AB Bert Lindström
Österforse 147
882 91 Långsele

Annons:

Transportfirmor i Långsele

Många av de olika åkerierna i Långsele från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Långsele kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Långsele

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Långsele

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Långsele innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Långsele så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Långsele kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Långsele.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Långsele som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.