Hitta åkeri i Kovland

Annons:
I orten Kovland finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kovland. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kovland som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västernorrland län som ligger nära dig som bor i Kovland. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kovland hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kovland så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kovland så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kovland. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kovland och eventuellt även i närliggande städer i Västernorrland län.

Åkeri i Kovland

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kovland vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Håkan Edlunds Åkeri
Östanå 292
860 25 Kovland


Sahlins Åkeri AB, Helge
Viljansv. 2
860 25 Kovland


Strandlunds åkeri HB
Gåltjärn 212
860 25 Kovland


Vestbergs Åkeri & Entreprenad i Sundsvall AB
Krånge 146
860 25 Kovland

Annons:

Transportfirmor i Kovland

Många av de olika åkerierna i Kovland från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kovland kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kovland

Kovland är en tätort i Sundsvalls kommun. Kovland ligger i Sättna socken längs Sättnaån i Sundsvalls kommun nordväst om staden.

Yta: 47,69 hektar
Invånarantal: 486, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kovland

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kovland innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kovland så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kovland kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kovland.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kovland som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.