Hitta åkeri i Husum

Annons:
I orten Husum finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 10 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Husum. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Husum som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västernorrland län som ligger nära dig som bor i Husum. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Husum hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Husum så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Husum så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Husum. Det finns flera olika åkerier att välja på i Husum och eventuellt även i närliggande städer i Västernorrland län.

Åkeri i Husum

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Husum vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Dannes Bil & Lackservice
Kolbacksv. 11
896 31 HUSUM


Erik Österlunds Åkeri HB
Önska 2255
Husum


Foggs Traktorer HB
Kasaviken 111
896 91 HUSUM


Grenholm Åkeri AB, Göran
Vörnsviksv. 5
896 31 HUSUM


Grundbergs Åkeri AB
Industriv. 22 A
896 32 Husum


Mosjöns Camping
Mosjön 110
896 91 HUSUM


Norbergs Åkeri, Hans AB
Haverbacka 6
896 31 HUSUM


Sjöström Åkeri AB, Birger
Dombäcksmark 133
896 91 HUSUM


Åf Snöröjning
Grundsundavallen 143
896 91 HUSUM


Ö-Viks Bemanning & Entreprenad, AB
Godmersta 169
896 91 HUSUM

Annons:

Transportfirmor i Husum

Många av de olika åkerierna i Husum från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Husum kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Husum

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånarantal: 1647, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Husum

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Husum innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Husum så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Husum kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Husum.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Husum som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.