Hitta åkeri i Fagervik

Annons:
I orten Fagervik finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 1 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Fagervik. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Fagervik som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västernorrland län som ligger nära dig som bor i Fagervik. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Fagervik hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Fagervik så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Fagervik så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Fagervik. Det finns flera olika åkerier att välja på i Fagervik och eventuellt även i närliggande städer i Västernorrland län.

Åkeri i Fagervik

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Fagervik vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

J-E Ledins Frakt AB
Spånkullev. 7
860 32 Fagervik

Annons:

Transportfirmor i Fagervik

Många av de olika åkerierna i Fagervik från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Fagervik kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Fagervik

Fagervik är en bruksort i Timrå kommun inom den norra delen av tätorten Timrå. Avståndet till Vivsta (Timrå centrum) är 5 kilometer. Från den lilla hamnen Skälarö Brygga kan man se två öar, Gistaholmarna, som är populära dagsresemål.

Yta:
Invånarantal: , år

Pris för åkerier och transportfirmor i Fagervik

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Fagervik innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Fagervik så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Fagervik kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Fagervik.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Fagervik som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.