Hitta åkeri i Bollstabruk

Annons:
I orten Bollstabruk finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 3 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Bollstabruk. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Bollstabruk som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västernorrland län som ligger nära dig som bor i Bollstabruk. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Bollstabruk hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Bollstabruk så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Bollstabruk så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Bollstabruk. Det finns flera olika åkerier att välja på i Bollstabruk och eventuellt även i närliggande städer i Västernorrland län.

Åkeri i Bollstabruk

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Bollstabruk vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Dahlins Motor
Stensätter 120
873 91 BOLLSTABRUK


Hakö Transport AB/ Hans Könberg
Stensätter 146
873 91 BOLLSTABRUK


Kurt Lennart Löfgren
Ärsta 112
873 92 Bollstabruk

Annons:

Transportfirmor i Bollstabruk

Många av de olika åkerierna i Bollstabruk från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Bollstabruk kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Bollstabruk

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Bollstabruk

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Bollstabruk innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Bollstabruk så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Bollstabruk kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Bollstabruk.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Bollstabruk som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.