Hitta åkeri i Bjästa

Annons:
I orten Bjästa finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 9 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Bjästa. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Bjästa som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västernorrland län som ligger nära dig som bor i Bjästa. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Bjästa hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Bjästa så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Bjästa så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Bjästa. Det finns flera olika åkerier att välja på i Bjästa och eventuellt även i närliggande städer i Västernorrland län.

Åkeri i Bjästa

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Bjästa vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bodin, Sven Erik
Bräcke 135
893 91 BJÄSTA


C-L-Å i Övik AB
Utby 187
893 92 Bjästa


Joel Björklunds Åkeri
Sunnansjö 227
893 91 BJÄSTA


Johan Lundkvist Åkeri, AB
Nässjö 246
893 92 Bjästa


Nätra Varv & Bilservice AB
Fagerlandsv. 33
893 31 BJÄSTA


Olofsson Trading, AB
Nyland 105
893 91 BJÄSTA


Peter Burström Åkeri AB
Bäck 301
893 92 Bjästa


Team Lennarts Åkeri i Ö-Vik
Västersel 162
893 92 Bjästa


Wigren, Hans
Skulnäs 318
893 91 BJÄSTA

Annons:

Transportfirmor i Bjästa

Många av de olika åkerierna i Bjästa från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Bjästa kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Bjästa

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Bjästa

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Bjästa innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Bjästa så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Bjästa kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Bjästa.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Bjästa som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.