Hitta åkeri i Vilhelmina

Annons:
I orten Vilhelmina finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 17 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Vilhelmina. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Vilhelmina som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Vilhelmina. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Vilhelmina hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Vilhelmina så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Vilhelmina så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Vilhelmina. Det finns flera olika åkerier att välja på i Vilhelmina och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Vilhelmina

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Vilhelmina vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Emil Jonssons Åkeri AB
Skolg. 20
912 33 VILHELMINA


F Eliasson Mek & Åkeri AB
Rönnv. 30
912 31 VILHELMINA


Hambergs Åkeri AB
Ringv. 12
912 33 VILHELMINA


Harald Jakobssons Godstrafik AB
Videv. 64
912 32 Vilhelmina


Inlandsfrakt AB
Terminalg. 5
912 32 Vilhelmina


Inlandspilen
Lövliden 201
912 92 Vilhelmina


Kranbils Transporter I Vilhelmina AB
Tallåsv. 13
912 31 VILHELMINA


Lars Rönnbergs Åkeri AB
Bäsksele 17
912 90 Vilhelmina


Lindbergs Åkeri i Vilhelmina AB
Ringvägen 6
912 33 Vilhelmina


Löbes Trafik AB
Hällstigen 11
912 33 VILHELMINA


OF Åkeri AB
Örtstigen 26
912 33 VILHELMINA


P. Sundquist Åkeri, AB
Malgovik 74
912 91 VILHELMINA


Per Vesterlund Trailertransporter AB
Kartstigen 23
912 33 VILHELMINA


Rolf Mattsson Åkeri AB
Granv. 32
912 32 Vilhelmina


Tjolol AB
Vilhelmina Schakt & Transport AB
Ekorrv. 2
912 32 Vilhelmina


Åslunds Åkeri, Traktor och Gräv AB
Ekorrv. 6
912 32 Vilhelmina

Annons:

Transportfirmor i Vilhelmina

Många av de olika åkerierna i Vilhelmina från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Vilhelmina kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Vilhelmina

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Vilhelmina

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Vilhelmina innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Vilhelmina så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Vilhelmina kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Vilhelmina.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Vilhelmina som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.