Hitta åkeri i Ursviken

Annons:
I orten Ursviken finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 8 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Ursviken. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Ursviken som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Ursviken. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Ursviken hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Ursviken så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Ursviken så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Ursviken. Det finns flera olika åkerier att välja på i Ursviken och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Ursviken

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Ursviken vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Abrahamsson Åkeri AB, Lars
Skelleftehamnsv. 167
932 35 URSVIKEN


Bröderna Lundström Mek och Entreprenad AB
Skelleftehamnsv. 173
932 35 URSVIKEN


Ceb-Transport C-E Berthelsen
Skelleftehamnsv. 154
932 36 Ursviken


Gunnar Burlin Åkeri AB
S. Hällgrensv. 1
932 37 URSVIKEN


Lindströms Åkeri AB
Nikanors v. 1
932 35 URSVIKEN


Nuttes Åkeri AB
Kolbacksv. 10
932 37 URSVIKEN


Solid Service I Skellefteå
Ögatan 13
932 35 URSVIKEN


Ursvikens Transport, AB
Skelleftehamnsv. 173
932 35 URSVIKEN

Annons:

Transportfirmor i Ursviken

Många av de olika åkerierna i Ursviken från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Ursviken kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Ursviken

Ursviken är en tätort i Skellefteå kommun och samtidigt en stadsdel i Skellefteå. Ursviken är indelat i Inre Ursviken, Yttre Ursviken, Furunäs, Klemensnäs, Öhn och Alderholmen.

Yta: 371,51 hektar
Invånarantal: 3977, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Ursviken

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Ursviken innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Ursviken så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Ursviken kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Ursviken.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Ursviken som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.