Hitta åkeri i Umeå

Annons:
I orten Umeå finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 15 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Umeå. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Umeå som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Umeå. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Umeå hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Umeå så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Umeå så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Umeå. Det finns flera olika åkerier att välja på i Umeå och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Umeå

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Umeå vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

COS Systems AB
Umeå Företagspark 2
903 47 Umeå


Dl Entreprenad AB
Solrosv. 3 F
903 65 Umeå


GodsTransportService
Lagerv. 17
901 37 UMEÅ


L G:S Grenholms Åkeri i Umeå AB
Kontaktv. 1
901 33 UMEÅ


Logex AB
Pilg. 5
903 31 UMEÅ


N S A Logistic AB
Förrådsv. 17
901 32 Umeå


NJ Trading AB
Lärlingsg. 27 A
904 22 Umeå


Nordprotekt AB
Storg. 93
903 33 UMEÅ


Schenker AB
Lagerv. 17
901 37 UMEÅ


Stöcksjö Trafik AB
Stöcksjö Kustv. 71
905 80 UMEÅ


TeKå Fjärrtrafik i Umeå AB
Mätarv. 6
901 33 UMEÅ


Transbothnia AB
Depåv. 1
901 37 UMEÅ


UT transport norr AB
Kabelv. 1 B
901 33 UMEÅ


Umespol AB
Lärlingsg. 27 K
904 22 Umeå


Uppsala Frakt & Lotstjänst AB
Kabelv. 14 D
901 33 UMEÅ

Annons:

Transportfirmor i Umeå

Många av de olika åkerierna i Umeå från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Umeå kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Umeå

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Umeå

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Umeå innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Umeå så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Umeå kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Umeå.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Umeå som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.