Hitta åkeri i Storuman

Annons:
I orten Storuman finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 11 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Storuman. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Storuman som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Storuman. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Storuman hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Storuman så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Storuman så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Storuman. Det finns flera olika åkerier att välja på i Storuman och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Storuman

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Storuman vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Abborrbergs Buss & Taxi AB
Abborrberg 115
923 99 STORUMAN


Byströms Åkeri i Storuman AB
Luspgränd 11
923 31 STORUMAN


Härgestams Åkeri AB
Furuv. 6
923 32 Storuman


Jirléns Åkeri AB
Skarvsjöby 276
923 98 Storuman


Karlssons Åkeri I Pausele AB
070 - 216 99 89Lindqvist Åkeri AB, Einar
Industrig. 2
923 31 STORUMAN


Myrlunds Allservice AB
Myrlund 209
923 98 Storuman


Olofsson Ulf Åkeri
Gångarstigen 18
923 32 Storuman


Patrik Westins Åkeri AB
Pauträsk 230
923 98 Storuman


Sundins Åkeri Patrik
Parkv. 11
923 32 Storuman


Tg:S Godstransport I Långsjöby, AB
Skidv. 8
923 31 STORUMAN

Annons:

Transportfirmor i Storuman

Många av de olika åkerierna i Storuman från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Storuman kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Storuman

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Storuman

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Storuman innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Storuman så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Storuman kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Storuman.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Storuman som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.