Hitta åkeri i Sorsele

Annons:
I orten Sorsele finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 13 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Sorsele. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Sorsele som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Sorsele. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Sorsele hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Sorsele så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Sorsele så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Sorsele. Det finns flera olika åkerier att välja på i Sorsele och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Sorsele

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Sorsele vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Ar trailer AB
070 - 228 50 12Bror-Magnus Nilssons Åkeri AB
Fågelstigen 10
924 31 Sorsele


Franssons Maskin & Transport Sorsele AB
Burev. 21
924 31 Sorsele


Gabrielssons Åkeri AB, Ove
Gunnerudsallén 14
924 31 Sorsele


Holmberg & Co AB, E
Grannäs 82
924 94 SORSELE


J. Öhrnells Rep och Allservice, AB
Betesv. 20
924 31 Sorsele


Olofsson Åkeri AB, Sune
Lillg. 16
924 31 Sorsele


R Nilssons Maskin & Transport AB
Giltjaurv. 33
924 31 Sorsele


Sorsele Buss & Taxi AB
Långg. 5
924 31 Sorsele


Sorsele Frakt AB
070 - 521 49 28Stenlunds Åkeri AB, Bröderna
Prästg. 24
924 32 SORSELE


T.Fagerströms Åkeri AB
Norrselev. 3 D
924 31 Sorsele


Österlund Åkeri AB, E
Östanåv. 26
924 31 Sorsele

Annons:

Transportfirmor i Sorsele

Många av de olika åkerierna i Sorsele från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Sorsele kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Sorsele

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Sorsele

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Sorsele innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Sorsele så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Sorsele kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Sorsele.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Sorsele som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.