Hitta åkeri i Skellefteå

Annons:
I orten Skellefteå finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 10 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Skellefteå. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Skellefteå som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Skellefteå. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Skellefteå hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Skellefteå så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Skellefteå så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Skellefteå. Det finns flera olika åkerier att välja på i Skellefteå och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Skellefteå

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Skellefteå vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bjurfors Transport AB
Bjurfors 10
931 96 SKELLEFTEÅ


DHL ServicePoint
Tjärnv. 28
931 61 SKELLEFTEÅ


Falck Räddningskår
Sjöbotten 388
931 92 SKELLEFTEÅ


Gräv & Energi i Skellefteå AB
Vikfors 530
931 91 Skellefteå


Lundbergs Smedja, AB
Medlev. 24
931 98 SKELLEFTEÅ


Norrplåt AB
Nålv. 4
931 57 Skellefteå


Pär Marklund Åkeri, AB
N. Yttervik 104
931 91 Skellefteå


Ragnar Lundqvist Åkeri AB
Lagerg. 3 E
931 36 SKELLEFTEÅ


Skellefteå Miljötransport AB
Takdroppsg. 79
931 52 SKELLEFTEÅ


Ulfhielm Fjärrtransporter AB, H
V. Falkträsket 516
931 97 Skellefteå

Annons:

Transportfirmor i Skellefteå

Många av de olika åkerierna i Skellefteå från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Skellefteå kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Skellefteå

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Skellefteå

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Skellefteå innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Skellefteå så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Skellefteå kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Skellefteå.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Skellefteå som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.