Hitta åkeri i Sävar

Annons:
I orten Sävar finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 8 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Sävar. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Sävar som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Sävar. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Sävar hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Sävar så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Sävar så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Sävar. Det finns flera olika åkerier att välja på i Sävar och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Sävar

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Sävar vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

BR Ellingssons Transport AB
Ivarsboda 365
918 32 Sävar


Isakssons Maskin Och Tjänst
Skonertv. 5
918 32 Sävar


Rönnbergs Åkeri
Drottningv. 15
918 32 Sävar


Skogsuddens Miljögräv & Schakt
Gravmark 236
918 91 SÄVAR


Sävar Schakt & Transport AB
Gunnismark 403
918 91 SÄVAR


Ufab Ulrik Forsmark Åkeri AB
Tallstigen 18
918 31 SÄVAR


Wästerbottens Fjärrtransporter, AB
Gravmark 83
918 91 SÄVAR


Yttertavle Schakt & Transport AB
Gunnismark 403
918 91 SÄVAR

Annons:

Transportfirmor i Sävar

Många av de olika åkerierna i Sävar från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Sävar kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Sävar

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Sävar

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Sävar innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Sävar så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Sävar kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Sävar.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Sävar som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.