Hitta åkeri i Malå

Annons:
I orten Malå finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 7 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Malå. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Malå som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Malå. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Malå hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Malå så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Malå så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Malå. Det finns flera olika åkerier att välja på i Malå och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Malå

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Malå vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bruno Lundqvist Åkeri AB
Springliden 21
930 70 MALÅ


Dan Mårtensson Åkeri AB
Smultronstigen 16
930 70 MALÅ


Gustavssons Åkeri & El AB
Fabriksg. 4
930 70 MALÅ


Påhlssons Åkeri i Malå AB
Mörttjärnv. 11
930 70 MALÅ


Silvos Åkeri AB
Gruvv. 14
930 70 MALÅ


Viktor Lundmarks Transport AB
Vinkelg. 10
930 70 MALÅ


Åströms Åkeri AB
Ringv. 11
930 70 MALÅ

Annons:

Transportfirmor i Malå

Många av de olika åkerierna i Malå från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Malå kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Malå

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Malå

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Malå innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Malå så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Malå kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Malå.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Malå som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.