Hitta åkeri i Lycksele

Annons:
I orten Lycksele finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 20 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Lycksele. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Lycksele som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Lycksele. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Lycksele hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Lycksele så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Lycksele så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Lycksele. Det finns flera olika åkerier att välja på i Lycksele och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Lycksele

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Lycksele vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Ahlenius Frakt AB
Tannbäcksudden 24
921 92 LYCKSELE


Alh Åkeri I Lycksele, AB
Fruktstigen 5
921 42 Lycksele


Anders Hägglunds Åkeri AB
Bångv. 7
921 32 LYCKSELE


Byströms Lyft & Specialtransporter AB
Umev. 1
921 45 LYCKSELE


E. Linders Åkeri
Ruskträsk 19
921 91 Lycksele


Gunnarssons åkeri i lycksele AB
Sandv. 3
921 46 Lycksele


Hansson Åkeri, AB Mikael
Glasbergsv. 3
921 35 Lycksele


Hedestigs Frakt AB
Berglunda 25
921 92 LYCKSELE


Holmgrens Åkeri i Bratten AB, Arnold
Bratten 173
921 93 Lycksele


Ia Inom Ren & Transport AB
Prästbolsv. 24
921 33 Lycksele


Jan Westergren Åkeri AB
Bärstigen 43
921 42 Lycksele


Lennart Ivarssons Åkeri AB
Vilhelminav. 13
921 34 LYCKSELE


Lundbergs Frakt och Gasdepån AB
Skolg. 10
921 31 Lycksele


Matz Åkare I Lycksele AB
Fabriksg. 12
921 36 LYCKSELE


Ove Andersson Åkeri KB
Borgareg. 22
921 31 Lycksele


Petter Jonsson Åkeri AB
Grundtjärnsv. 1
921 34 LYCKSELE


Skrot Niklas, AB
Abborrträskliden 18
921 99 Lycksele


Söderlund Skog och Vilt AB, Erik
Lyckan 24
921 91 Lycksele


Thigers Åkeri
Bäverträsk 29
921 93 Lycksele


Timmergruppen i Norr AB
Bergstigen 8
921 45 LYCKSELE

Annons:

Transportfirmor i Lycksele

Många av de olika åkerierna i Lycksele från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Lycksele kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Lycksele

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Lycksele

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Lycksele innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Lycksele så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Lycksele kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Lycksele.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Lycksele som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.