Hitta åkeri i Lavsjön

Annons:
I orten Lavsjön finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Lavsjön. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Lavsjön som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Lavsjön. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Lavsjön hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Lavsjön så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Lavsjön så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Lavsjön. Det finns flera olika åkerier att välja på i Lavsjön och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Lavsjön

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Lavsjön vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Blåarn i Lavsjö AB
Ivar Blås v. 37
917 94 LAVSJÖN


Lavsjö Åkeri AB
Åkarev. 6
917 94 LAVSJÖN

Annons:

Transportfirmor i Lavsjön

Många av de olika åkerierna i Lavsjön från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Lavsjön kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Lavsjön

Lavsjö är en by i Dorotea kommun. Orten var till 2000 av SCB klassad som småort, men sedan befolkningen minskat upphörde statusen som småort. Lavsjö började bebyggas 1746 då den förste nybyggaren bosatte sig där. På 1850-talet öppnades den första affären och 1862 den första skolan. 1922-1923 drogs elektricitet till byn.

Yta: 15 hektar
Invånarantal: 56, år 2000

Pris för åkerier och transportfirmor i Lavsjön

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Lavsjön innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Lavsjön så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Lavsjön kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Lavsjön.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Lavsjön som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för