Hitta åkeri i Kåge

Annons:
I orten Kåge finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 11 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Kåge. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Kåge som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Kåge. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Kåge hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Kåge så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Kåge så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Kåge. Det finns flera olika åkerier att välja på i Kåge och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Kåge

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Kåge vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bengt Marklunds Åkeri AB
Sandfors 149
934 94 Kåge


Dema Åkeri AB
Svedjeg. 6
934 31 KÅGE


H N G Åkeri AB
Tarsmyran 2
934 94 Kåge


Håkan Brännströms Åkeri AB
Storkågeträsk 101
934 94 Kåge


Högåsen Transport AB
Storkågeträsk 45
934 94 Kåge


Lundströms Åkeri AB, Göran
Parhusg. 23
934 32 Kåge


RICLIN Maskinservice
Storg. 3 -A
934 31 KÅGE


ROLF HOLMGREN ÅKERI AB
N. Drängsmark 15
934 96 Kåge


Renholmens Åkeri AB
Strandv. 31
934 32 Kåge


Sandström Åkeri AB, Klas
Byg. 62
934 91 KÅGE


Sekå Förvaltning I Storkågeträsk AB
Storkågeträsk 3
934 94 Kåge

Annons:

Transportfirmor i Kåge

Många av de olika åkerierna i Kåge från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Kåge kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Kåge

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Kåge

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Kåge innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Kåge så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Kåge kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Kåge.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Kåge som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.