Hitta åkeri i Holmsund

Annons:
I orten Holmsund finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 7 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Holmsund. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Holmsund som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Holmsund. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Holmsund hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Holmsund så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Holmsund så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Holmsund. Det finns flera olika åkerier att välja på i Holmsund och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Holmsund

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Holmsund vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

A Lindgren Åkeri, AB
Sandviksv. 80
913 35 HOLMSUND


Bröderna Jonssons Åkeri i Holmsund AB
Stenhuggaregatan 8
913 35 HOLMSUND


Ebt Elvys Bil Och Textil
Anders Ersv. 34
913 33 HOLMSUND


Edvalls Åkeri AB, Lennart
Eriksdalsv. 7
913 32 Holmsund


Holmsunds Åkeri AB
Skolg. 5
913 32 Holmsund


Jh:S Nordtransport AB
Svedbergsg. 19
913 31 HOLMSUND


Oskar Jonsson Åkeri HB
Stenhuggaregatan 8
913 35 HOLMSUND

Annons:

Transportfirmor i Holmsund

Många av de olika åkerierna i Holmsund från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Holmsund kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Holmsund

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Holmsund

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Holmsund innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Holmsund så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Holmsund kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Holmsund.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Holmsund som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.