Hitta åkeri i Flarken

Annons:
I orten Flarken finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 4 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Flarken. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Flarken som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Flarken. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Flarken hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Flarken så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Flarken så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Flarken. Det finns flera olika åkerier att välja på i Flarken och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Flarken

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Flarken vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Kjell Olav Vikström Åkeri AB
Bronsv. 2
915 96 FLARKEN


OG Frakt Flarken AB
Åbysv. 10
915 96 FLARKEN


Rocknen Entreprenad AB
Mårsmarken 21
915 96 FLARKEN


Vikströms Åkeri AB, K-O
Bronsv. 2
915 96 FLARKEN

Annons:

Transportfirmor i Flarken

Många av de olika åkerierna i Flarken från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Flarken kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Flarken

Flarken är en småort i Nysätra socken i Robertsfors kommun, Västerbotten. Flarken ligger cirka 8 km väster om Ånäset. Söder om byn passerar Flarkån på sitt lopp mot Hertsångerälven vid Ånäset. I byn ligger Flarkens kapell. Byn hade en skola som lades ner 2007.

Yta: 25 hektar
Invånarantal: 101, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Flarken

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Flarken innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Flarken så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Flarken kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Flarken.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Flarken som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.