Hitta åkeri i Dikanäs

Annons:
I orten Dikanäs finns det flera olika speditörer, åkerier och transportfirmor som är verksamma (sammanlagt 2 stycken), vilka du kan ta kontakt med när du behöver hjälp inom transport eller logistik i Dikanäs. Ifall du inte hittar någon speditör, transportfirma eller åkeri i Dikanäs som passar just dig och dina behov så kan du istället ta kontakt med åkerier i andra städer i Västerbotten län som ligger nära dig som bor i Dikanäs. Kontaktuppgifter och länkar till alla de tillgängliga åkerierna och transportfirmorna som har verksamhet i Dikanäs hittar du längre ned på sidan.
Annons:

Innan du kontaktar eller hyr in ett lastbilsföretag, speditör eller åkeri i Dikanäs så bör du förbereda en del saker. Det gäller att man vet hur stor yta ens last tar upp och även dess vikt. Eftersom du ska försäkra sakerna under transporten så bör du också veta av värdet på varan och även hur ömtåliga den eller dem är. Du måste också förbereda detaljer som var varan ska hämtas, vilken väg den ska transporteras och liknande.

När du väljer åkeri, transportfirma eller speditör i Dikanäs så bör du noggrant överväga de olika verksamma företagen så att du får den bästa för dina behov i Dikanäs. Det finns flera olika åkerier att välja på i Dikanäs och eventuellt även i närliggande städer i Västerbotten län.

Åkeri i Dikanäs

Nedan finns vår lista över alla verksamma åkerier, transportfirmor och speditörer som finns tillgängliga i Dikanäs vilka kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Bröderna Bergstens Åkeri AB
Matsdalsv. 26
923 94 Dikanäs


Dikanäs Buss o. Taxi AB
Dikanäsv. 36
923 94 Dikanäs

Annons:

Transportfirmor i Dikanäs

Många av de olika åkerierna i Dikanäs från listan ovan arbetar också som transportfirmor på olika vis, så om du har ett behov som du tror en transportfirma i Dikanäs kan hjälpa dig med rekommenderar vi att du använder kontaktuppgifterna för att ta reda på aktuellt utbud av tjänster inom transport som erbjuds av de olika transportfirmorna.

Transportinformation om orten Dikanäs

Dikanäs (sydsamiska Gäjka) är en småort i Vilhelmina kommun. Där finns grundskola med upptagning från omkringliggande byar (Kittelfjäll, Henriksfjäll, Grönfjäll, Matsdal, Bergland m.fl.)

Yta: 65 hektar
Invånarantal: 134, år 2010

Pris för åkerier och transportfirmor i Dikanäs

Du bör alltid ta kontakt med flera olika transportfirmor i Dikanäs innan du bestämmer dig för en firma. Detta då priserna på deras olika tjänster och frakter varierar och det skadar då inte att jämför olika åkerier och transportfirmor i Dikanäs så att du vet att du får bäst pris. Så när du väljer ett åkeri i Dikanäs kan du själv jämföra fraktkostnaderna så att du får precis det du behöver för det bästa priset tillgängligt.

Här hittar du mer information och fakta om orten Dikanäs.

Hittar du inget åkeri eller transportfirma i Dikanäs som passar för dina behov? Kolla efter fler verksamma för

Städer med transportfirmor i fokus

Nedan följer slumpade orter i vilka du hittar rutinerade och pofessionella åkerier vilka kan hjälpa dig med olika typer av transporter.